Interessant:

New iPad 3: verkoopsucces met overhittingsprobleem

nieuws 20 maart 2012 om 09:47

De New iPad 3 is wederom een verkoopsucces: in het eerste weekend dat de tablet in de verkoop ging, werden er al drie miljoen exemplaren van verkocht. Er zijn echter ook veel klachten over oververhitting van Apple's nieuwe tablet.

Op de officiŽle Apple-supportforums klagen veel gebruikers over oververhitting van de New iPad 3. De tablet (zowel de 4G- als de WiFi-only uitvoering) zou, aldus de klachten, "oncomfortabel warm" worden aan de linkeronderzijde. Dit zou al gebeuren bij kort gebruik (minder dan een uur).

Apple heeft (uiteraard) nog geen reactie gegeven op de klachten over de oververhittingsproblemen van de New iPad 3. Te klagen heeft het bedrijf sowieso niet: in het eerste verkoopweekend werden er al drie miljoen exemplaren van de New iPad 3 verkocht.

Apple New iPad 3
Apple New iPad 3

De New iPad 3 beschikt als extra ten opzichte van de iPad 2 over een helderder display, een snellere processor en een betere camera. Bekijk hier alle verschillen tussen de New iPad 3 en iPad 2. De New iPad 3 is vanaf 23 maart ook in de Benelux te koop.

Unwired View