Interessant:

Samsung Galaxy Note 10.1 aangekondigd

nieuws 27 februari 2012 om 09:21

Op het MWC 2012 in Barcelona heeft Samsung een 10,1-inch editie van de Samsung Galaxy Note aangekondigd: de Galaxy Tab 10.1 draait op Android 4.0 en ondersteunt net als zijn kleinere broertje de S-Pen.

S Note op de Samsung Note 10.1 is een unieke tool waarmee je op je eigen storyboards aantekeningen of schetsen toevoegt aan voor jou interessante internetpagina's, beelden of andere digitale media. S Note biedt daar verschillende sjablonen voor, zoals notulen, recepten, kaarten en tijdschriften. Met de Shape Match-functie kun je met de hand getekende geometrische vormen perfect digitaliseren, waardoor je schetsen en storyboards nˇg professioneler worden. Voor studenten is de Formula Match-functie ideaal: formules die je met de meegeleverde S Pen geschreven hebt, worden gedigitaliseerd. Via de zoekmachines van S Note zoek je snel informatie op en sleep je geselecteerde teksten en beelden direct naar S Note, zonder tussen schermen te hoeven switchen.

Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Note 10.1

Met Adobe Photoshop Touch en Adobe Ideas kun je op de Galaxy Note 10.1 foto's bewerken en schetsen maken zoals op je PC. Je voegt in een handomdraai professionele effecten aan je foto's toe of combineert meerdere foto's tot een gelaagd beeld. Met Adobe Ideas maak je niet alleen professionele schetsen van je briljante invallen, maar kun je ook kleurthema's selecteren en beelden importeren. Beide Adobe-apps zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de S Pen en zijn exclusief voorge´nstalleerd op de Samsung Galaxy Note 10.1.

Voor supersnel multi-tasken en internetten draait de Galaxy Note 10.1 op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en heeft het toestel een 1,4GHz dual-core processor en een HSPA+ verbinding. Real-time video streaming en HD video playback maken de Note 10.1 nog multifunctioneler.

De Samsung Galaxy Note 10.1 is vanaf het tweede kwartaal van 2012 verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend. Vorig jaar verscheen eerder de 5,3-inch Samsung Galaxy Note (met Android 2.3).

portablegear.nl