Interessant:

Hi introduceert nieuwe abonnementen

nieuws 20 februari 2012 om 15:37

Vanaf 12 maart introduceert Hi nieuwe abonnementen waarin mobiel internet centraal staat; een bel- en smsbundel wordt een optie. Hi claimt hiermee gemiddeld 10% goedkoper te worden ten opzichte van de huidige abonnementen.

Met de nieuwe abonnementen kan je als Hi-klant altijd onbeperkt online berichten blijven sturen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter en WhatsApp. Zonder extra kosten.†Hi biedt vier verschillende abonnementen (Light, Medium, Large en XL) die variŽren in hoeveelheid MB's en snelheid. Daarbij kan je bij Large en XL gratis sms'en (tot 3000 berichten) en bij XL ook gratis Hi naar Hi bellen (tot 3000 belminuten).

Bij alle abonnementen kan je onbeperkt online berichten blijven sturen. Zonder extra kosten, ook als het MB-tegoed op is. Als het MB-tegoed op is gaat de snelheid naar messaging snelheid (32 kb/s), hiermee blijft online berichten sturen altijd mogelijk. Voor zorgeloos internetgebruik krijg je gedurende de maand een sms bij 50%, 75% en 100% van het verbruik van het MB-tegoed. Het is altijd mogelijk extra MB-tegoed te kopen, waarmee de oorspronkelijke snelheid terugkomt.

Je bepaalt zelf of je bij je abonnement een bel- en smsbundel neemt of niet. Er zijn vijf bel- en smsbundels, oplopend van 75 tot 1000 minuten/sms'en per maand. Het is ook mogelijk om te bellen of sms'en zonder een bundel. Het bel- en sms-tegoed is een maand geldig. Gesprekken worden niet meer afgerekend per minuut, maar na de eerste minuut worden de gesprekken afgerekend per seconde.

Hi introduceert ten slotte ook Hi ToestelLease met de SmartCare service. Hiermee kan je kiezen voor elk toestel dat Hi aanbiedt, los van het abonnement. Het maandbedrag is afhankelijk van het type toestel dat je kiest en bijbetalen hoeft niet meer. Als het abonnement afloopt, kies je ervoor om het toestel om te ruilen, in te leveren of over te nemen.

abo-vergelijk.nl