Interessant:

HTC Sensation Ice White (met Android 4.0) geintroduceerd

nieuws 2 februari 2012 om 10:01

HTC introduceert een Ice White-editie van originele HTC Sensation; deze vernieuwde uitvoering is standaard voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Daarnaast krijgen ook alle andere Sensation-modellen een Android 4.0-upgrade.

De HTC Sensation in Ice White beschikt over dezelfde specificaties als het originele Grey-model, zoals een stijlvol design met aluminium en een groot 4,3-inch qHD display. Ook is de ijswitte versie uitgerust met de gebruiksvriendelijke HTC Sense-interface en een 8-megapixel camera waarmee je tevens Full HD-video's kan opnemen.

Nieuw is dus de toevoeging van Android 4.0 Ice Cream Sandwich; het origineel werd geleverd met Android 2.3. Met Android 4.0 is het voor het eerst mogelijk in te zoomen op de agenda en onderaan in het homescreen zelf een balkje met favoriete apps te creŽren. Ook biedt Android 4.0 naadloze integratie met Google+, het sociale netwerk van Google.

HTC Sensation Ice White (met Android 4.0)
HTC Sensation Ice White (met Android 4.0)

De Android 4.0-update wordt "binnenkort" Over the Air (OTA) uitgerold voor alle Sensation-modellen. Naast de originele HTC Sensation komt de update dus ook beschikbaar voor de HTC Sensation XE en de HTC Sensation XL. De Ice White-editie van de HTC Sensation ligt vanaf 1 maart in de winkels.

portablegear.nl