Interessant:

TomTom-kaarten op Samsung Wave 3

nieuws 12 januari 2012 om 14:09

TomTom heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met Samsung; de overeenkomst voorziet in de levering van kaarten en locatiegegevens voor de Samsung Wave 3 (S8600) bada-smartphone door TomTom.

Op basis van de overeenkomst heeft Samsung toegang tot wereldwijde kaarten en hoogwaardige locatie-content van TomTom, waaronder kaarten van 200 landen, interessante locaties (Points of Interest), 3D-stadskaarten en 3D-locaties die een extra heldere en realistische kaartweergave bieden, live verkeersinformatie en flitspaallocaties. De TomTom-kaarten komen in eerste instantie alleen via de Samsung Wave 3 (S8600) beschikbaar. De Wave 3 is een van de eerste smartphone met het vernieuwde bada 2.0-besturingssysteem.

"Samsung streeft naar innovatie in de wereldwijde smartphone-markt. Content voor locaties en locatieapplicaties zijn voor onze klanten steeds belangrijker", zegt David Noh, Vice President & Head Technology Alliance Group van Samsung. "We zochten een partner die voldoet aan onze strenge eisen op kwaliteitsgebied en vonden deze in TomTom."

"Deze overeenkomst met Samsung onderstreept dat TomTom in staat is om de kaart- en andere geavanceerde content te leveren die locatiegebaseerde diensten voor mobiele gebruikers mogelijk maken", zegt Charles Cautley, Managing Director van TomTom Automotive and Licensing. "We zijn verheugd te kunnen samenwerken met de wereldwijde marktleider in smartphones."

portablegear.nl