Interessant:

Asus Transformer Prime in Nederland

nieuws 6 januari 2012 om 15:39

Asus introduceert vandaag de Asus Eee Pad Transformer Prime (TF201) in Nederland; de Prime is een 10,1-inch Android 3.2 Honeycomb-tablet met een quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en een optioneel toetsenbord-dock.

De Asus Eee Pad Transformer Prime (TF201) is de opvolger van de populaire Asus Eee Pad Transformer (TF101), waarmee Asus in 2011 een onverwacht grote tablet-hit had. Net als de originele Transformer is de Transformer Prime middels een optioneel toetsenbord-dock om te toveren in een kleine notebook.

De Asus Transformer Prime, die in mei 2011 al werd aangekondigd, is de eerste tablet die is voorzien van een krachtige quad-core NVIDIA Tegra 3-processor. Asus' tablet heeft een helder 10,1-inch Super IPS+ display en draait op Android 3.2 Honeycomb; een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich volgt op termijn. De Transformer Prime is verder onder meer voorzien van een 1,2-megapixel webcam, een 8-megapixel camera en 32GB of 64GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Polaris Office (voor voor het bekijken/bewerken van Office-bestanden) en het notitieblok-programma SuperNote worden meegeleverd.

Asus Eee Pad Transformer Prime
Asus Eee Pad Transformer Prime

De Asus Eee Pad Transformer Prime is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland in een 32GB variant met docking en een 64GB pad only versie. Beide zullen verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van Ä599. BelgiŽ en Luxemburg volgen in februari.

portablegear.nl