Interessant:

50GB Box cloud-opslag voor Xperia-smartphones

nieuws 16 december 2011 om 10:49

Sony Ericsson houdt in samenwerking met cloudservice Box een promotieactie, waarmee het elke Xperia-gebruiker 50GB gratis online cloud-opslag aanbiedt.

Door simpelweg in te loggen op een Box account via de Box voor Android-applicatie in de Android Marketplace, kunnen Xperia-eigenaars wereldwijd voor de rest van hun leven gebruik maken van gratis cloud-opslag en het delen van bestanden.

Met het delen van bestanden en de opslag van Box, hebben Xperia-gebruikers vanaf elke locatie en over meerdere apparaten en applicaties eenvoudig toegang tot hun content. Box ondersteunt momenteel meer dan acht miljoen particulieren en 100.000 bedrijven bij het bekijken, uploaden en delen en het in de cloud beheren van al hun content en vanaf mobiele apparaten. Vanaf 15 december 2011 zullen Xperia-bezitters in staat zijn om een enorme hoeveelheid content in de cloud te beheren met de 50GB gratis opslagruimte, het equivalent van ongeveer 50.000 documenten, foto's en presentaties.

Deze Box promotie loopt van 15 december 2011 tot en met 31 december 2012, en is wereldwijd beschikbaar voor alle consumenten met een Xperia-smartphone (met Android) waaronder de Xperia X10 en alle Android-toestellen die daarna zijn uitgebracht.

Sony Ericsson Xperia arc S: Box-cloudservice
Sony Ericsson Xperia arc S: Box-cloudservice

portablegear.nl


Gerelateerde producten