Interessant:

Top 3 Logitech iPad-accessoires

achtergrond 16 december 2011 om 15:33

Logitech, de Zwiterse fabrikant van randapparatuur, heeft ook verschillende interessante tablet-accessoires voor de iPad in het assortiment. PortableGear zet er drie op een rij die leuk zijn voor onder de kerstboom.

Het Logitech Joystick for iPad, is een handige add-on voor fanatieke iPad-gamers. De joystick hecht met zuignappen aan de iPad en is gemakkelijk aan te brengen en verwijderen. Bovendien zorgt de vormgeving ervoor dat de joystick tijdens het gamen op de juiste positie blijft. Dankzij de joystick kan je moeiteloos met je duim bewegen door het speelveld van je favoriete game.

De Logitech Joystick is te koop voor 14,99 euro. Kijk op de Logitech website voor meer informatie.

Logitech Joystick voor iPad
Logitech Joystick voor iPad

De Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 zorgt voor meer gebruiksgemak tijdens het uitwerken van teksten onderweg. De Bluetooth Fold-Up Keyboard maakt gebruik van de volledige breedte van de iPad, waardoor je comfortabel kan typen. Door de iPad in de standaard te plaatsen en open te klappen, kan je direct starten met tikken. Dichtgeklapt bevindt de keyboard zich veilig onder de iPad. De Logitech Fold-Up Keyboard laadt op via USB. Om energie te besparen start het toetsenbord pas op bij het openklappen en sluit het toetsenbord automatisch af bij het dichtklappen.

De Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 is te koop voor 99,99 euro. Kijk op de Logitech website voor meer informatie.

Logitech Fold-Up Keyboard
Logitech Fold-Up Keyboard

De Logitech AV Stand for iPad is een handig standaard voor de iPad, waarmee je (met een composietkabel) video's op je tv kan bekijken. Tevens functioneert de AV Stand als een op afstand bedienbare speaker en als een oplaadstation. De AV Stand heeft een extra 3,5mm poort om mp3-spelers en andere geluidsbronnen op aan te sluiten.

De Logitech AV Stand voor iPad is te koop voor 79,99 euro. Kijk op de Logitech website voor meer informatie.

Logitech AV Stand for iPad
Logitech AV Stand for iPad

portablegear.nl


Gerelateerde producten