Interessant:

Samsung Galaxy Note gepresenteerd in Londen

nieuws 28 oktober 2011 om 12:07

Samsung heeft de Samsung Galaxy Note, een hybride 5,3-inch tablet/smartphone, gisteren gepresenteerd in Londen. Het toestel werd eerder al getoond op de IFA 2011. De Galaxy Note is per direct in Nederland en BelgiŽ verkrijgbaar.

De Samsung Galaxy Note (N7000), die werd getoond in de Battersea Power Station in Londen, heeft een zeer helder 5,3-inch superAMOLED HD-touchdisplay en draait op Android 2.3 Gingerbread. Het toestel beschikt verder onder meer over een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder, een 2-megapixel webcam, 3G/HSDPA-ondersteuning, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, WiFi-Direct, Exchange ActiveSync, Bluetooth 3.0, DLNA, GPS, een 1,4GHz dual-core ARM Cortex A9-processor, de TouchWiz 4.0-interface en Polaris Office. De Galaxy Note komt in geheugenvarianten van 8GB, 16GB of 32GB (uitbreidbaar via microSD).


Bijzonder aan de Galaxy Note is de meegeleverde SmartPen, waarmee je op zeer natuurlijk wijze notities op het scherm maakt. De Galaxy Note wordt geleverd met twee speciale toepassingen voor de SmartPen: S-Memo (om snel memo's vast te leggen) en S-Planner (een agendafunctionaliteit). Naast schrijven kan je met de SmartPen ook swypen, tekenen en afbeeldingen, foto's en video's bewerken. De SmartPen kan in de behuizing opgeborgen worden.

Samsung Galaxy Note presentatie in Londen
Samsung Galaxy Note presentatie in Londen

De Samsung Galaxy Note (N7000) werd afgelopen september eerder getoond op de IFA 2011 in Berlijn. Het toestel is per direct in Nederland en BelgiŽ verkrijgbaar. Het 16GB-model heeft een verkoopadviesprijs van Ä 749,- (zonder abonnement). Naast de Galaxy Note toonde Samsung in Londen ook nogmaals de Samsung Galaxy Nexus, de eerste Android 4.0-smartphone. Dit model komt in december naar de Benelux voor een verkoopadviesprijs van Ä 649,-


portablegear.nl