Interessant:

Asus Eee Pad Transformer Prime getoond

nieuws 20 oktober 2011 om 11:42

Asus heeft op de een conferentie in AziŽ de Asus Eee Pad Transformer Prime getoond; Asus' nieuwe 10-inch Android-tablet is voorzien van een quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en is slechts 8,3 millimeter dik.

De huidige Asus Eee Pad Transformer (TF101) is een onverwacht groot tabletsucces - zowel bij pers als publiek -, mede door de aantrekkelijke prijs. Geruchten over de Asus Eee Pad Transformer 2 deden daarom al langer de ronde en nu heeft Asus-topman Jonney Shih dan officieel deze Transformer Prime getoond. De bovenzijde van de nieuwe tablet lijkt erg op die van de onlangs geintroduceerde Asus Zenbook en de Transformer Prime bestaat - net als zijn voorganger - uit twee delen: een tablet en een los keyboard-dock.

De 8,3 millimeter dikke Asus Transformer Prime is verder voorzien van een quad-core NVIDIA Tegra 3-processor, miniHDMI en een SD-kaartslot. Asus belooft een accuduur van 14,5 uur. Het model wordt waarschijnlijk in eerste instantie geleverd met Android Honeycomb; een update naar Android Ice Cream Sandwich volgt waarschijnlijk later.

Asus Eee Pad Transformer Prime (teaser)
Asus Eee Pad Transformer Prime (teaser)

De Asus Eee Pad Transformer wordt 9 november officieel aangekondigd. Meer informatie volgt dan.

Naschrift: de Asus Eee Pad Transformer Prime is inderdaad op 9 november 2011 geintroduceerd.

Asus Eee Pad Transformer Prime (via Engadget)
Asus Eee Pad Transformer Prime (via Engadget)

Engadget