Interessant:

Hotmail-app voor Android en iOS 5

nieuws 4 oktober 2011 om 10:31

Microsoft heeft een officiŽle Hotmail-app voor Android uitgebracht; de app is gratis te downloaden in de Android Market. Microsoft belooft verder dat ook iOS 5 op de (nieuwe) iPhone en iPad Hotmail-support zal krijgen.

Met de officiŽle Microsoft Hotmail-app heb je eenvoudig en snel op Android-smartphones toegang tot je Hotmail-account, zonder dat je gebruik hoeft te maken van de webbrowser of een applicatie van een derde partij. De app ondersteunt push e-mail en meerdere Hotmail-accounts. Agenda en contacten zijn eenvoudig te synchroniseren, je kan mappen en submappen in je Hotmail bekijken en foto's op je telefoon versturen met Hotmail. Uiteraard zijn ook attachments te ontvangen, te bekijken en te verzenden.

Tegenover het Engelse Pocket-lint laat Microsoft weten dat ook iOS 5 Hotmail-ondersteuning krijgt. Hier zou het echter niet gaan om een aparte app, maar om een geintegreerde mogelijkheid in de Mail-functie van iOS 5. Vanaf 2010 biedt Hotmail reeds Exchange ActiveSync-support voor eenvoudige synchronisatie met je mobieltje.

Pocket-lint.com