Interessant:

Motorola Droid Bionic geintroduceerd in de VS

nieuws 9 september 2011 om 10:12

Motorola en de Amerikaanse provider Verizon Wireless hebben in de VS de Motorola Droid Bionic, een 4,3-inch Android 2.3.4-smartphone, geintroduceerd. Het toestel komt vooralsnog niet naar Europa.

De Motorola Droid Bionic is naast een 4,3-inch touchscreen van het stevige Gorilla Glass en Android 2.3.4 Gingerbread voorzien van een dual-core 1GHz-processor, een 8-megapixel camera met een flitser en een 1080p Full HD-videorecorder, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, 3G/4G-ondersteuning, een webcam, support voor HTML5 en Adobe Flash en 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD; een 16GB geheugenkaart wordt meegeleverd). De Droid Bionic ondersteunt de Firefox-webbrowser en is het eerste toestel met Motorola's ZumoCast-applicatie waarmee je remote access hebt tot je video's, muziek, afbeeldingen en documenten.

Motorola Droid Bionic
Motorola Droid Bionic

De Motorola Droid Bionic is exclusief verkrijgbaar bij Verizon Wireless in de Verenigde Staten en komt vooralsnog niet naar Europa. Motorola is afgelopen augustus voor ongeveer 9 miljard euro overgenomen door Google.

Motorola