Interessant:

Sony Ericsson Xperia arc S onthuld

nieuws 31 augustus 2011 om 20:03

Sony Ericsson heeft aan de vooravond van de IFA de Xperia arc S geintroduceerd. Naar eigen zeggen ervaar je met de Arc s de snelste entertainment ervaring ooit.

Sony Ericsson onthulde de Sony Ericsson Xperia arc S vandaag tijdens Sony’s persconferentie op de IFA 2011. De nieuwste toevoeging aan de Xperia familie bouwt voort op het slanke design van de prijswinnende Xperia arc. De arc S draait echter op een krachtige 1,4 GHz processor.

In vergelijking met zijn voorganger biedt de Sony Ericsson Xperia arc s een 25% snellere mediaconversie en opstarttijd van de camera én een 20% snellere weergave van webpagina’s.

Harold de Kort, communicatiemanager van Sony Ericsson Benelux: "De Xperia arc S is de snelste Xperia tot nu toe en voorzien van de meest geavanceerde entertainment mogelijkheden van het moment . Dit toestel laat duidelijk zien waarom de Xperia serie bestaat uit de beste smartphones om geweldige entertainment diensten te ervaren zoals Music Unlimited en Video Unlimited."

"Music Unlimited" is een wereldwijde catalogus met meer dan 10 miljoen tracks, waarmee je toegang krijgt tot een persoonlijke muziekbibliotheek en reclamevrije radiozenders via meerdere toestellen. "Video Unlimited" (momenteel exclusief voor Sony Ericsson Xperia) is de ultieme bron voor de nieuwste kaskrakers uit Hollywood, de welbekende klassiekers en televisieseries van alle grote studio’s

portablegear.nl