Interessant:

Motorola Defy+ aangekondigd

nieuws 15 augustus 2011 om 16:08

Naast het nieuws dat Google vandaag Motorola overneemt, komt het Amerikaanse bedrijf met nog een aankondiging: het introduceert de robuuste Motorola Defy+.

De originele Motorola Defy is een van de populairste Motorola-smartphones van het moment, dus het niet verwonderlijk dat Motorola met een opvolger komt. De Motorola Defy+ heeft hetzelfde design als zijn voorganger en beschikt nog altijd over een krasbestendig 3,7-inch touchscreen van het stevige Gorilla Glass en een IP-certificaat. Dit certificaat betekent dat het toestel waterbestendig is en bestand is tegen stof en schokken.

De specificaties en de firmware van de Motorola Defy+ zijn echter aanzienlijk beter dan van zijn voorganger. Het toestel is nu voorzien van een 1GHz-processor en Android 2.3.4 in plaats van een 800MHz-processor en Android 2.1, zoals de originele Defy. Verder beschikt de Defy+ onder meer over een 5-megapixel camera met flitser, Adobe Flash Player 10.1, 2GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), Google Talk, 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth en toegang tot de Android Market. Standaard is ook de voorgeinstalleerde CardioTrainer-applicatie, die je bijstaat bij het hardlopen.

Motorola Defy+
Motorola Defy+

De Motorola Defy+ komt deze herfst op de markt in Europa, AziŽ en Zuid-Amerika. De prijs is nog onbekend. Samsung en Sony Ericsson hebben inmiddels ook robuuste Android-smartphones aangekondigd met de Samsung Galaxy Xcover en de Sony Ericsson Xperia active. Eerder vandaag werd bekend dat Google Motorola overneemt voor 9 miljard euro.

Engadget