Interessant:

T-Mobile verlaagt per 1 juli kosten internet in buitenland

nieuws 10 juni 2011 om 13:28

T-Mobile introduceert per 1 juli 2011 het passensysteem Travel & Surf in Nederland; hoge kosten voor internet in het buitenland kan je hiermee sneller voorkomen.

Je kan vanaf 1 juli kiezen voor internetpassen met een vast bedrag per dag of per week. Er zijn aparte passen voor EU landen, andere Europese landen en de rest van de wereld. Via enkele klikken op de smartphone of de laptop kan je een pas aanschaffen en direct gebruik maken van mobiel internet. Wanneer de pas verbruikt of verlopen is stopt de internettoegang automatisch en kan je zelf de keuze maken een nieuwe internetpas te kopen.

Nieuwe klanten en prepaid klanten kunnen direct gebruik maken van Travel & Surf. Bestaande klanten kunnen kiezen voor Travel & Surf via My T-Mobile, SMS, T-Mobile Beheer of via de Klantenservice. Voor bestaande klanten die niet kiezen voor Travel & Surf gelden de bestaande internettarieven. Deze tarieven blijven ongewijzigd. Een Travel & Surf 'Dagpas Klein' is 24-uur geldig en biedt in de EU-landen 5MB voor 1,95 (in de VS: 2MB voor 4,95). Een reguliere Travel & Surf Dagpas (eveneens 24 uur geldig) kost 4,95 voor 50MB. Een Weekpas (7 dagen) biedt een onbeperkte databundel voor 14,95, maar na 100MB data verbruikt te hebben, daalt wel de snelheid. In de VS krijg je met deze bundel 10MB voor 14,95.

Voor T-Mobile klanten die regelmatig binnen Europa reizen bestaat een alternatief voor Travel & Surf: Internet Europa. Dit is een internetbundel die alleen in combinatie met een abonnement kan worden afgesloten. Voor 9,95 per maand gedurende de looptijd van het contract heb heb je hiermee onbeperkt internet in Europa, na 500MB wordt de internetsnelheid verlaagd.

mobiel-internetvergelijk.nl