Interessant:

Proximus dagpas voor mobiel internet buitenland

nieuws 27 juni 2011 om 16:39

Vanaf vandaag kunnen Proximus-klanten in Belgie een dagpas gebruiken voor mobiel internet in het buitenland. Je hoeft dan geen abonnement te activeren, je betaalt per dag dat je internet gebruikt op je smartphone, laptop of tablet.

De Belgische operator Proximus (onderdeel van Belgacom) biedt twee dagpassen aan voor surfen in Europa: de Daily Travel Pass 10 MB voor 5,99 euro per dag voor matig gebruik op smartphone en de Daily Travel Pass 50 MB voor 18,15 euro per dag voor intensief gebruik van mobiel internet op een smartphone, laptop of tablet. Let op: het verbruik buiten de bundel kost 1,50 per MB. Ook voor surfen buiten Europa heb je bij Proximus de keuze uit een dagpas van 10 MB of 50 MB.

De dagpassen zijn eenvoudig te gebruiken. Je activeert één maal de Daily Travel Pass en kan dan wanneer je wil je dagpas gebruiken in het buitenland. Je betaalt per dag surfen en je wordt regelmatig via sms ingelicht over je dataverbruik. In Nederland kwam onder meer T-Mobile eerder met dagpassen voor mobiel internet in het buitenland.

Belgcam Group News