Interessant:

HTC Sense 3.0 alleen voor nieuwe HTC-smartphones

nieuws 15 april 2011 om 10:32

De vernieuwde HTC Sense 3.0-interface komt alleen naar de allernieuwste HTC-toestellen (zoals de Sensation, Flyer en EVO 3D). Zelfs relatief nieuwe toestellen, waaronder de Desire S en Incredible S, zullen het niet ondersteunen.

Dat heeft HTC meegedeeld op Twitter na een vraag van een gebruiker. Wegens "hardware-restricties" zal de HTC Sense 3.0-interface alleen toegepast kunnen worden op toestellen met een dual-core 1GHz processor (zoals de HTC Sensation en de HTC EVO 3D) of met een single-core 1,5GHz processor (zoals de HTC Flyer). Toestellen met een single-core 1GHz processor (waaronder de recente HTC Desire S en de HTC Incredible S) vallen buiten de boot. Dat is opmerkelijk, want deze toestellen zijn pas begin dit jaar geintroduceerd.

De vernieuwde HTC Sense 3.0-interface bevat enkele 3D-elementen en de optie om widgets op een standby-scherm te plaatsen. Tevens nieuw in HTC Sense 3.0 is de HTC Watch-videodienst (waarmee je video's kan kopen of huren, al is nog onduidelijk wanneer deze in Nederland beschikbaar komt). Oudere HTC-smartphones zullen het dus waarschijnlijk ook zonder HTC Watch moeten doen.

Unwired View