Interessant:

Jabra Stone2, Freeway en Extreme headsets

nieuws 4 maart 2011 om 10:05

Jabra heeft vorige maand haar assortiment Bluetooth-headsets en speakerphones uitgebreid met de Jabra Stone2, de Jabra Freeway en de Jabra Extreme.

Jabra STONE2

Met de Jabra Stone2 borduurt Jabra voort op het succes van de originele Jabra Stone. Het bereik van gesprekken is op dit model vergroot en de headset is nog makkelijker bedienbaar. Het Voice System vertelt je door middel van spraak wie er belt. Ook het opnemen en weigeren van een inkomend telefoontje kan gedaan worden door het uitspreken van "answer" of "ignore". De Voice Guidance technologie begeleidt je bij het koppelen van de mobiele telefoon met de headset. Het geeft duidelijk aan of de headset verbonden is en wat de batterijstatus is. Ten slotte zorgen de nieuwe multimedia streamingmogelijkheden voor een complete mobiele beleving, of dat nu muziek luisteren of het kijken van video's of podcasts is.

De verbeterde pasvorm bestaat uit vier ergonomisch vormgegeven Eargels. Deze zijn op comfort getest waardoor een persoonlijke pasvorm ontstaat, afgestemd op de vorm en grootte van het oor. De standaard bijgeleverde draagbare lader heeft de vorm van een compacte draagtas en past eenvoudig in de palm van je hand. De headset is dus heel gemakkelijk overal en altijd op te laden. De Jabra Stone2 is verkrijgbaar met Voice System in het Engels voor een adviesprijs van € 99,95.

Jabra Stone2 headset
Jabra Stone2 headset

Jabra FREEWAY

De nieuwe Jabra Freeway speakerphone voor in de auto heeft drie speakers die in combinatie met de Virtual Surround Sound voor een prima audiokwaliteit zorgen. Het dubbele microfoon-systeem vermindert achtergrondgeluiden, waardoor gesprekken nog helderder zijn. Met de voice-control functie zijn inkomende telefoontjes eenvoudig aan te nemen of te weigeren, waardoor je je kan blijven concentreren op de weg. Ter bevordering van het gebruikersgemak heeft de Jabra Freeway een ingebouwde Motion Sensor die de speakerphone automatisch aan- of uitzet wanneer het portier van de auto open of dicht gaat. De Jabra Freeway is vanaf half maart 2011 verkrijgbaar voor € 79,-.

Jabra Freeway speakerphone
Jabra Freeway speakerphone

Jabra EXTREME

De Jabra Extreme wordt geleverd met twee draaibare oorhaakjes die ervoor zorgen dat het apparaat goed en stevig vastzit aan het oor zonder de stijlvolle uitstraling van zijn voorganger de Jabra BT530 te verliezen. Door het slanke en innovatieve ontwerp zal de headset zeker in de smaak vallen bij alle muziekfans en zeer frequente bellers. De headset wordt geleverd met een alles-in-één houder en autolader voor onderweg. De Jabra Extreme kan gelijktijdig verbonden worden met twee verschillende apparaten zodat de overgang tussen PC en mobiel, muziek of spraak een eitje is. Deze Bluetooth headset maakt verder gebruik van de nieuwe innovatie Noise Blackout Extreme voor een nog betere akoestiek en minder ruis. De Jabra Extreme is leverbaar voor een adviesprijs van € 79,-.

Jabra Extreme headset
Jabra Extreme headset

Jabra EasyGo-for PC en Jabra Chill-for PC

Jabra introduceerde vorige maand naast de Stone2, Freeway en Extreme ook twee VoIP geoptimaliseerde headsets. Deze twee nieuwe plug-and-play headsets completeren de huidige Jabra Extreme-for PC-serie voor optimaal bellen en het maken van VoIP gesprekken via laptops, mobiele devices, tablets en PC's. De Jabra EasyGo-for PC maakt gebruik van een USB- adapter die automatisch contact maakt met een PC voor internet en mobiel bellen. De Jabra Chill-for PC is ideaal voor muziekliefhebbers aangezien deze volledig uitgeruste draadgebonden headset beschikt over een microfoon van hoge kwaliteit voor mobiele en VoIP gesprekken. De Jabra Extreme-for PC is reeds verkrijgbaar. De Jabra Chill-for PC en Jabra EasyGo-for PC zijn vanaf half maart/begin april 2011 beschikbaar.

portablegear.nl