Interessant:

Dell Gallo, Sterling, Opus One en Silver Oak tablets

nieuws 1 maart 2011 om 08:04

Android Central heeft een uitgelekte product-roadmap van Dell in handen gekregen, waaruit blijkt dat Dell vier nieuwe Android 3.0-tablets en twee nieuwe Windows-tablets in de planning heeft staan.

De Dell Gallo zou al in april dit jaar op de markt komen en de Dell Sterling zou gepland staan voor het laatste kwartaal van 2011. De Dell Opus One en Silver Oak zouden begin 2012 worden geintroduceerd. Volgens de roadmap gaan alle geplande tablets draaien op Android 3.0 Honeycomb. Naast de vier Android-tablets zijn er op de roadmap ook twee nieuwe Windows-tablets te zien: de Rosemount (met Windows 7, gepland voor eind 2011) en de Peju (met Windows 8, gepland voor begin 2012).

Dell Tablet Roadmap 2011 (via Android Central)
Dell Tablet Roadmap 2011 (via Android Central)

Dell voert met de Dell Streak 5 en de Dell Streak 7 momenteel twee Android (2.2)-tablets en heeft met de Dell Inspiron Duo ook een bijzondere hybride Windows 7-tablet/netbook in het assortiment. De namen op het roadmap zijn vermoedelijk codenamen van de producten. Dell zal ze waarschijnlijk uiteindelijk onder een andere naam officieel introduceren.

Android Central