Interessant:

Vodafone verkoopt iPhone 4 10.000 keer

nieuws 1 december 2010 om 09:42

De verkoop van de iPhone 4 heeft Vodafone geen windeieren gelegd; Vodafone verkocht in de eerste twee dagen nadat het toestel in de verkoop ging 10.000 iPhones.

Via de eigen Vodafone winkels verkocht Vodafone Nederland gisteren bijna 3.000 iPhones op één dag. De 16GB versie van de iPhone 4 is veruit het meest populair, ruim 80% van de klanten kiest daarvoor. De Vodafone winkels openden maandagochtend de deuren eerder dan normaal, waardoor om 8.00 uur de eerste iPhone verkocht werd.

De Vodafone winkel in Rotterdam aan de Lijnbaan verkocht gisteren de meeste toestellen. Elke 6 minuten ging in deze winkel 1 iPhone over de toonbank. Sinds afgelopen maandag is het toestel verkrijgbaar bij de Vodafone winkels en via de Vodafone online store.

Online liep het al eerder storm. Via de website van Vodafone schreven 3.078 mensen zich vanaf begin deze maand al in om in aanmerking te komen voor een iPhone 4. Inmiddels zijn online in totaal bijna 5.000 toestellen verkocht. Via de indirecte kanalen van Vodafone zijn gisteren in totaal rond de 1.600 iPhones verkocht. De verwachting is dat de komende dagen nog 1.300 toestellen per dag worden verkocht via deze kanalen.

De iPhone 4 en de iPhone 3GS zijn vanaf 29 november officieel bij Vodafone verkrijgbaar. Behalve Vodafone verkopen ook KPN, Hi en Telfort vanaf die datum iPhones. Voorheen was de verkoop van de iPhone voorbehouden aan T-Mobile, waar Apple's smartphone ook nog altijd verkrijgbaar is. Prijzen van de iPhone 4 vergelijk je eenvoudig in het overzicht iPhone 4 aanbiedingen, dat PortableGear eerder samenstelde.

portablegear.nl