Interessant:

iPhone 4 aanbiedingen vergeleken

achtergrond 27 november 2010 om 12:45

Hi, KPN, Telfort en Vodafone starten maandag 29 november officieel met de verkoop van de iPhone 3GS en iPhone 4. PortableGear vergelijkt de aanbiedingen.

Voor de iPhone 4 hebben KPN, Hi en Vodafone speciale iPhone bundels geintroduceerd. Deze abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro en zijn altijd een combinatie van belminuten, sms'jes en data.

Bij Telfort is de iPhone verkrijgbaar met de reguliere abonnementen. Het is wel raadzaam daar een databundel van 9,95 per maand (fair use) bij te nemen. Bij KPN, Hi en Vodafone is de data gemaximeerd op 500 MB (30 euro abonnementen) of 1 GB (overige abonnementen).

Abonnementen met het laagste maandbedrag zijn te vinden bij Telfort. Logischerwijs betaal je dan wel meer voor het losse toestel. Welk abonnement in jouw situatie goedkoper is hangt af van je belgedrag. Bel je veel dan is Telfort vaak goedkoper, bij veel sms'en komen Vodafone en KPN / Hi goed uit de bus.

Ben je bereid om zeer snel te bestellen dan kan je nog profiteren van de Telfort Voordeelweken. Je krijgt dan de halve looptijd van je abonnement 50% korting op je abonnementskosten. De prijzen van Telfort zijn daarmee gedurende de gehele looptijd 25% lager, waarmee Telfort absoluut de aantrekkelijkste aanbiedingen heeft. Je moet dan wel snel zijn, want de Voordeelweken eindigen op 31 december.

portablegear.nl