Interessant:

Apple iOS 4.1 gaat live

nieuws 10 september 2010 om 11:45

De iOS 4.1-update voor de iPhone en iPod touch is vanaf deze maand live gegaan; je kan je iPhone of iPod touch automatisch updaten via iTunes.

In juli werd iOS 4.1 reeds aangekondigd voor developers, maar nu kan iedereen zijn iPhone of iPod touch dus naar de nieuwe versie van iOS 4 updaten. De update is geschikt voor de iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod touch vanaf de tweede generatie.

De originele iPhone en de iPod touch van de eerste generatie kan je niet naar iOS 4 upgraden. Overigens kan je ook beter niet de iPhone 3G en de tweede generatie iPod touch ernaar upgraden, omdat deze toestellen er trager van worden en niet veel extra functionaliteiten krijgen. Voor de iPhone 3GS en de iPod touch vanaf de derde generatie zijn er geen problemen.

Nieuw in iOS 4.1 is onder meer het Game Center (waarmee je sociaal kan gamen), iTunes Ping (bekijken welke muziek je vrienden luisteren) en - alleen voor de iPhone 4 - de mogelijkheid om HD-video's naar YouTube en MobileMe te uploaden via WiFi. De iOS 4.1-update wordt automatisch aangeboden via iTunes.

Pocket-lint.com