Interessant:

Jedi-master Yoda als navigatiestem op je TomTom

nieuws 23 juli 2010 om 09:10

Vanaf mei is het mogelijk om op je TomTom verschillende Star Wars-navigatiestemmen te installeren; een van de recentelijk toegevoegde stemmen is die van Jedi-master Yoda.

TomTom introduceerde in mei de Star Wars-navigatiestemmen met als eerste beschikbare stemmen die van Darth Vader en C-3PO. Vanaf juli is ook Yoda exclusief beschikbaar als navigatiestem voor TomTom-apparaten. Han Solo wordt in augustus aan het rijtje Star Wars-stemmen toegevoegd.

De stem van Yoda wordt daarnaast nog op spookachtige wijze aangevuld door Obi-Wan 'Ben' Kenobi, afkomstig uit de originele films en ingevoegd in het navigatiecommentaar.

Behalve de stem van Yoda brengt TomTom een serie officiele Yoda-wallpapers en waarschuwingssignalen uit, ingesproken door de Jedimeester. Als klant van TomTom kan je deze items gratis downloaden; de navigatiestem is echter niet gratis. Alle officiele Star Wars-stemmen voor TomTom-apparaten zijn beschikbaar in het Engels, Yoda en Darth Vader zijn bovendien nu ook verkrijgbaar in het Duits. Overige talen komen in de loop van de zomer op de markt.

portablegear.nl