Interessant:

Star Wars-navigatiestemmen voor TomTom

nieuws 5 mei 2010 om 09:35

Vanaf deze zomer is het mogelijk om verschillende karakters uit de Star Wars-films als navigatiestem op je TomTom te installeren. [update]

De eerste Star Wars-stem die beschikbaar komt is die van de kwaadaardige Darth Vader. Vanaf juni is de stem van de robot C-3PO verkrijgbaar en in juli komt daar de stem van Yoda, de kleine Jedi-meester bij. In augustus ten slotte volgt de stem van Han Solo.

De stemmen kosten 7,95 pond (ongeveer 9 euro) per stuk en zijn te downloaden via starwars.tomtom.com/voices. Vorige week introduceerde TomTom nog tweede nieuwe navigatiemodellen: de high-end TomTom GO LIVE 1000 en voor motorrijders de TomTom Urban Rider.

Update: de TomTom Star Wars-stemmen zijn ook voor Nederland aangekondigd. De stemmen zijn wel alleen beschikbaar in het Engels. Darth Vaders stem is direct beschikbaar en te downloaden voor €9,95. Naast een gratis opstartscherm wallpaper en Lord Vader kaarticoon, kunnen TomTom klanten ook gratis verschillende waarschuwingsgeluiden met de stem van Darth Vader downloaden.

TomTom