Interessant:

iPhone 4 meer dan 1,7 miljoen keer verkocht

nieuws 29 juni 2010 om 12:16

De iPhone 4 legt Apple vooralsnog geen windeieren: het toestel is drie dagen nadat in verschillende landen de verkoop van start ging al meer 1,7 miljoen keer over de toonbank gegaan.

De iPhone 4 is momenteel verkrijgbaar in de Verenigde Saten, Groot-BrittanniŽ, Duitsland, Frankrijk en Japan. Vanaf eind juli komt het toestel ook beschikbaar in achttien andere landen, waaronder Nederland en BelgiŽ.

De iPhone 4 is het eerste iPhone-model dat standaard geleverd wordt met het vernieuwde iOS 4, dat nu (eindelijk) multitasking ondersteunt. Na de levering van de iPhone 4 zijn de eerste klachten van de gebruikers al binnengekomen. Zo zou de iPhone 4 ontvangstproblemen hebben als het toestel op een bepaalde manier wordt vastgehouden. Naar verluidt wordt dit probleem binnenkort opgelost met een iOS 4.01 update, maar dat is op dit moment nog niet bevestigd.

Steve Jobs, CEO van Apple, is tevreden: "Dit is de succesvolste introductie in onze geschiedenis", zegt hij, "Tegelijkertijd willen we onze welgemeende excuses aanbieden aan klanten die teleurgesteld moesten worden omdat de voorraad niet toereikend was."

portablegear.nl