Interessant:

Eindelijk Android 2.1 update HTC Hero

nieuws 17 juni 2010 om 08:35

Eind juli wordt eindelijk de Android 2.1 (Eclair)-update voor de HTC Hero beschikbaar gesteld; de update zal in twee delen worden uitgebracht.

De eerste update haalt je HTC Hero deze week automatisch binnen als je verbonden bent met mobiel internet. Aan het eind van de maand komt het tweede deel van de update beschikbaar. Deze tweede update wist al het geheugen van je telefoon, dus zorg ervoor dat je al je data ergens opgeslagen hebt. Wegens de grootte van deze tweede update adviseert HTC om gebruik te maken van een WiFi-connectie, om eventuele extra datakosten te voorkomen.

De Hero is alleen te updaten naar Android 2.1 als je toestel uitgerust is met de laatste Rom-versie (2.73.405.5). De Rom-versie op het toestel controleren is mogelijk via het menu: instellingen - over de telefoon- softwareinformatie. Als je deze Rom-versie nog niet hebt, kan je hem vinden op de website van HTC.

De HTC Hero, die oorspronkelijk op Android 1.5 draait, was ook eerder ook al te updaten naar Android 2.0. Het is nog niet bekend of het toestel ook te upgraden zal zijn naar Android 2.2 Froyo. De Hero werd overigens verkozen tot beste mobieltje van 2010 door vakblad Connexie.

portablegear.nl