Interessant:

Apple iSlate komt eind januari 2010

nieuws 29 december 2009 om 19:20

En weer draait de Apple-geruchtenmolen op volle toeren: verschillende media weten te melden dat Apple eind januari 2010 de iSlate, Apple's eerste internet tablet, zal introduceren.

Geruchten over een Apple internet tablet doen al lange tijd de ronde, maar Apple heeft tot dusverre altijd ontkend een Apple netbook op de markt te brengen. Toch blijven de geruchten over een Apple tablet maar hardnekkig terugkeren, elke keer onder een andere naam - variŽrend van Apple netMac tot de MacBook Touch.

Dit keer weten verschillende media met 'aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid' dat de Apple Tablet eind januari 2010 daadwerkelijk aangekondigd zal worden, en dat de gadget de naam Apple iSlate zal dragen. Dat laatste maken velen op uit het gegeven dat Apple de domeinnaam islate.com heeft geregistreerd.

Er is echter nog niets zeker over de iSlate, dus het is afwachten of Apple eind januari daadwerkelijk de Apple iSlate Mac Tablet zal aankondigden. Overigens maken velen al de grap dat 'iSlate' ook gelezen kan worden als 'is late': en gezien de eindeloze geruchten is Apple's touchscreen tablet dat zeker. Naast de naam iSlate wordt ook iGuide veelvuldig getipt als de naam voor een Apple Tablet.

>>> Naschrift: eind januari 2010 kwam Apple uiteindelijk met de iPad touch-tablet op de markt.

The Washington Post