Interessant:

Dell Internet Tablet met Android ophanden

nieuws 11 december 2009 om 10:57

Na vele geruchten over een Apple Internet Tablet zijn nu ook berichten over een Dell Internet Tablet opgedoken; volgens de website Pocket-lint.com zal deze 5-inch tablet draaien op Android.

Pocket-lint.com weet verder te melden dat Dell's Internet Tablet 'groter is dan een touchscreen-smartphone, maar kleiner dan een standaard netbook'. Het toestel zou verder een 5 megapixel camera hebben en op de CES 2010-beurs in Las Vegas worden aangekondigd.

Volgens Pocket-lint.com zal Dell dit nieuwe mobile internet device (MID) op de CES 2010-beurs in Las Vegas aankondigen. Dell timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg om ook op andere markten dan de netbook- en laptopmarkt een voet aan de grond te krijgen. Het bedrijf richtte onlangs een eigen telecomdivisie op en introduceerde haar eerste full-touch Android-telefoon: de Dell Mini 3i.

Geruchten over een Apple Internet Tablet doen al vanaf 2009 de ronde; mogelijk wordt dit een Apple MacBook Touch. Apple ontkent overigens te werken aan een internet tablet. Dell lijkt Apple in elk geval voor te willen zijn met de introductie van een internet tablet. Nokia introduceerde dit jaar met de Nokia N900 de eerste internet tablet waarmee je ook kan bellen.

Naschrift: de Dell Streak Tablet werd in mei 2010 officieel gepresenteerd.

Pocket-lint.com