Interessant:

Samsung Internet Tablet komt in 2010

nieuws 16 december 2009 om 09:54

Na Apple en Dell zou ook Samsung een internet tablet in de planning hebben staan; de multi-touch tablet met 3D-ondersteuning komt waarschijnlijk eind 2010 op de markt.

Er nog niet heel veel bekend over Samsungs tablet. Het toestel zou in elk geval beschikken over een touchscreen met LED-verlichting en over 3D-ondersteuning, waarschijnlijk mogelijk gemaakt door nVidia. Wat deze 3D-ondersteuning precies gaat inhouden, is nog onduidelijk.

Ook het exacte model van Samsungs tablet is nog onzeker. Het kan gaan om een volledig full-touch tablet (zoals bijvoorbeeld de Nokia N810; volgens de geruchten hebben Dell en Apple een zelfde soort model in de planning) of om een meer traditionele tablet-pc. Deze beschikt dan nog wel over een toetsenbord, maar je kan het scherm dan zo kantelen dat je de laptop verandert in een netbook.

Samsung heeft nog niets officieel bevestigd, dus het is voorlopig nog even wachten op meer informatie. Nokia introduceerde dit jaar met de Nokia N900 de eerste internet tablet waarmee je ook kan bellen.

Current.com.au