Interessant:

Vodafone 360 services aangekondigd

nieuws 24 september 2009 om 15:17

Vodafone heeft de nieuwe Vodafone 360 service aangekondigd; met deze digitale dienst kan je onder meer al je sociale netwerken bijhouden via het adresboek van je mobieltje.

Als je een vriend of familielid in het adresboek bekijkt, kan je met Vodafone 360 gelijk de laatste updates van deze persoon zien op Facebook, Hyves of Twitter. Als de persoon aanwezig is kan je ook meteen chatten via Windows Live Messenger of Google Talk.

Vodafone 360

Vodafone zal voor de nieuwe digitale dienst, die in december naar Nederland komt, ook gelijk maar een downloadwinkel met applicaties openen. Met Vodafone 360 kan je verder eenvoudig foto's "taggen" en meteen delen en bovendien kan je al je contacten, foto's en berichten eenvouding synchroniseren met je PC of Mac.

Samen met Samsung heeft Vodafone twee nieuwe mobiele telefoons ontwikkeld die speciaal geschikt zijn voor Vodafone 360. Deze twee toestellen - de Vodafone 360 H1 en Vodafone 360 M1 - draaien op Limo, een Linux-variant. Het is echter waarschijnlijk wel de bedoeling dat Vodafone 360 ook toegankelijk wordt voor andere (geavanceerde) toestellen.

Vodafone 360 H1

Vodafone 360