Interessant:

Vodafone 360 H1 officieel aangekondigd

nieuws 30 september 2009 om 13:24

Samsung en Vodafone hebben de Vodafone 360 H1 telefoon officieel aangekondigd; dit toestel is speciaal ontworpen voor de nieuwe Vodafone 360-service.

Vodafone 360 is een suite aan internet services van Vodafone voor de mobiele telefoon, de pc of Mac. Hiermee an je op één plek al je contacten vastleggen, statusupdates ontvangen en in contact blijven met vrienden. Samsung heeft de Vodafone 360 H1 - een erg dunne touchscreen-telefoon - speciaal ontwikkeld voor een naadloze integretie met de nieuwe dienst van Vodafone.

"Vodafone 360 is dé service die het gebruik van social networks op je mobiel veel gemakkelijker maakt. Het maakt bij 360 niet uit of een vriend zijn Facebook of Hyves update, de informatie wordt direct aangepast in het adresboek van je telefoon", zegt Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt van Vodafone.

Samsung Vodafone 360 H1

De Vodafone 360 H1 van Samsung, die tijdens de persaankondiging van Vodafone op PICNIC is gedemonstreerd, is de eerste mobiele telefoon met het op Linux-gebaseerde LiMo-besturingssysteem. Dankzij HSDPA met een snelheid van 7,2 mbps en WiFi heb je direct toegang tot sociale netwerksites via de geavanceerde user interface, die speciaal voor Vodafone 360 is ontworpen. Ook heeft de smartphone vele multimediamogelijkheden, zoals een 5 megapixelcamera, een videocamera voor opnamen in 720P HD en een mediaspeler die verschillende bestandsformaten ondersteunt. De GPS-navigatie met wayfinder, 16 GB intern geheugen en een micro SD-slot maken de Samsung Vodafone 360 H1 compleet.

portablegear.nl