Interessant:

Toshiba Qosmio X500: krachtige gaming laptop

nieuws 24 september 2009 om 10:03

Toshiba heeft de Qosmio X500 onthuld, een nieuwe stijlvolle rood met zwarte gaming laptop met een 18,4 inch scherm, Bluray en een snelle processor voor een optimale game-ervaring.

De nieuwe Qosmio wordt aangedreven door Intel's nieuwste quad-core processors en beschikt over fraaie NVIDIA-graphics. Die zorgen voor een realistische game-ervaring met mooie 3D-beelden, levendige omgevingen en dynamische spelfiguren. Daarbij zorgt het 18,4 inch TruBrite Full HD LCD-scherm, met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1920 x 1080 pixels, voor een heldere en scherpe beeldkwaliteit, ook tijdens de snelste actiescènes.

De Toshiba Qosmio X500 biedt tot 8 GB DDR3 (1066 MHz) geheugen en ondersteunt maximaal twee harde schijven met een totale capaciteit van maximaal 1TB. Voor het aansluiten van randapparatuur zijn drie USB 2.0 poorten aanwezig en een gecombineerde eSATA/USB-poort die USB Sleep-and-Charge ondersteunt, waardoor mobiele apparaten ook opgeladen kunnen worden als de laptop is uitgeschakeld. Toshiba's REGZA-Link HDMI-CEC (High Definition Multimedia Interface - Consumer Electronics Control) verbindt HD video en audio-apparaten die allemaal kunnen worden bediend met een enkele afstandsbediening. De 5-in-1 Bridge Media-poort en FireWire-poort maken de aansluitmogelijkheden van de Qosmio X500 compleet. WiFi en Bluetooth worden eveneens standaard ondersteund.

Toshiba Qosmio X500

"De Qosmio X500 is technisch zeer geavanceerd en kan daarom voor een optimale game-ervaring zorgen", zegt Dirk Thomaere, general manager Toshiba Computer systems Central Europe. "En de Qosmio X500 is voorbereid op de toekomst en kan overweg met 3D-effecten, HD-materiaal, snel bewegend beeld en nieuwe vormen van interactieve en online gaming."

De Qosmio X500 is beschikbaar vanaf eind oktober en heeft een adviesprijs van €1899,-.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws