Interessant:

Samsung Corby PRO en Corby TXT getoond

nieuws 23 september 2009 om 18:17

Samsung heeft vanavond in Milaan de Samsung Corby Pro en de Samsung Corby TXT aangekondigd. De Corby PRO is een slider met toetsenbord en de Corby TXT een QWERTY candybar.

De Corby TXT en de Corby PRO waren eerder al te bewonderen op de IFA, onder de typenummers B3210 en B5310. Nu is bekend geworden dat beide toestellen de Corby naam gaan dragen.

De beide Corby toestellen vormen samen met de originele Samsung Corby de nieuwe Corby familie; een groep telefoons gericht op de jongere modieuze gebruiker.

Alledrie de Corby toestellen bieden een complete mobiele multimediale internetervaring voor een interessante prijs. Leuk is de comeback van de verwisselbare covers. De Corby TXT is vooral geschikt voor fervente sms'ers. Naast het qwerty-toetsenbord aan de voorzijde beschikt dit toestel over bescheiden specificaties met EDGE-ondersteuning en een 2 megapixel camera. De Corby PRO is geavanceerder: met een touchscreen, uitschuifbaar qwerty-toetsenbord, WiFi, HSDPA en een 3,2 megapixel camera is dit toestel erg geschikt voor internet- en messaging-fanaten.

Samsung Corby PRO

Samsung Corby TXT

De Corby TXT en de Corby PRO komen waarschijnlijk in het vierde kwartaal dit jaar ook naar Nederland, maar helemaal zeker is dat nog niet. Prijs en beschikbaarheid volgen later.

Finchannel