Interessant:

Samsung Corby nogmaals aangekondigd

nieuws 23 september 2009 om 20:00

De Samsung Corby (S3650) is erg belangrijk voor Samsung: de Koreanen kondigde deze budget full-touch lifestyle telefoon van €159 nogmaals aan, ditmaal met een presentatie in Milaan.

De Samsung Corby is een full-touch telefoon in trendy fashion kleuren, zoals Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White en Festival Orange. De telefoon is gemakkelijk aan elke stijl aan te passen met de geel-, wit-, oranje- of rozegekleurde fashion-jackets. In lijn met de laatste trends, verandert natuurlijk ook het gestileerde grafische menu en de wallpaper van de Cartoongebruikersinterface bij de verschillende functies van deze telefoon.

Samsung Corby (S3650)

De Corby geeft direct overal toegang tot bekende sociale netwerken als Hyves, Facebook, Twitter en MySpace. Met de Samsung Touchwiz gebruikersinterface en de haptische feedback voel je wat je doet. De Corby trilt wanneer je het display aantikt. Nuttige toepassingen en widgets verplaats je via 'drag & drop' op het display. Ook kun je veel extra's ophalen uit de Samsung online Widget Store. De Corby heeft 'One Finger Zoom' waarmee je met één vinger op het display kunt in- en uitzoomen. Met 'Smart Unlock' hoef je slechts één letter op het display te schrijven om je toestel te deblokkeren. Verder beschikt de Corby over 50MB intern geheugen, mediaspeler, FM-radio en een 2 megapixel camera.

Samsung Corby (S3650)

De Samsung Corby (S3650) is vanaf eind september 2009 verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 159,-.

portablegear.nl


Gerelateerde producten