Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 9
Opslag MB
Scherm6,3" (435 ppi)
Camera48,0 megapixel
Foto Motorola One Vision 1 Foto Motorola One Vision 2 Foto Motorola One Vision 3 Foto Motorola One Vision 4 Foto Motorola One Vision 5 Foto Motorola One Vision 6 Foto Motorola One Vision 7 Foto Motorola One Vision 8 Foto Motorola One Vision 9 Foto Motorola One Vision 10 Foto Motorola One Vision 11

Inleiding

De Motorola One Vision is in mei 2019 aangekondigd. De One Vision heeft de beste camera ooit op een Motorola telefoon. De smartphone heeft een 21:9 CinemaVision 6,3-inch Full HD+-scherm met in-screen camera. Speel onderweg films en video's extra groot af op het ultrabrede scherm. Door het elegante en slanke design ligt het toestel prettig in de hand en is de One Vision eenvoudig met één hand te bedienen. Het glas wordt extra beschermd dankzij Corning Gorilla glas. De 3500 mAh-batterij gaat een volledige dag mee op één batterij. Met een kwartier laden laad je 7 uur gebruiksduur bij. Qua opslaggeheugen kom je niks tekort. Met de onbeperkte opslagruimte voor foto's op Google Photos en 128 GB opslagruimte op het toestel zelf vereeuwig je al je herinneringen. Het geheugen is met een optionele microSD-kaart uit te breiden met 512 GB. De Universal Flash Storage biedt je ultrasnelle prestaties en naadloos multitasken.

Motorola One Vision - Camera's

De Motorola One Vision is uitgerust met Quad Pixel-technologie. De lichtgevoeligheid van de 48 megapixel-sensor is tot wel vier keer zo groot, dan bij andere sensors, door vier pixels tot één grote pixel van 1,6 um te combineren. Met de 48-megapixel sensor neem je scherpe en heldere 12 megapixel foto's met minder beeldruis. De camera beschikt verder over optische beeldstabilisatie (OIS) en de nieuwe Night Vision-modus. OIS voorkomt dat je foto's en video's te wazig zijn en met Night Vision kan je goede plaatjes schieten in de schemering. Bij de 25 megapixel-selfiecamera kies je zelf de pixelgrootte. Bij helder licht maak je 25 megapixel-selfies en bij weinig licht maak je, dankzij de 1,8 um Quad Pixel-technologie, foto's met een lagere resolutie, die toch nog scherp zijn. De nieuwe portretverlichting gebruikt AI om mooie lichteffecten toe te voegen aan het gezicht van je onderwerp, terwijl je dankzij opties als auto smile capture en smart composition je foto's meteen op Instagram kunt gooien.

Motorola One Vision - Software-updates

De One Vision krijgt voor 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates, heeft een OS dat up-to-date is en blijft en biedt een eenvoudige interface dankzij de kale Android versie, Android One. Dankzij het Android-ecosysteem beschik je over handige innovaties, zoals Google Assistant, en over verantwoorde functies, zoals Digital Wellbeing, die je helpen te focussen op wat echt telt.

Besturingssysteem Motorola One Vision

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 9 (of Android 9 Pie) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Nog steeds kan je apps naast elkaar draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft wederom veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Pie. WhatsApp bijvoorbeeld heeft nu de mogelijkheid om foto's en stickers te tonen in de berichten-notificaties. Ook kan je nu al je actieve gesprekken in het notificatie-scherm zien en krijg je de mogelijkheden om snelle reacties te geven. Handig zijn de nieuwe app actions. Het systeem probeert te voorspellen wat je wilt doen en toont een tweetal shortcuts in het app menu. Zo krijg je bijvoorbeeld muziekgerelateerde knoppen te zien op het moment dat je de koptelefoon aansluit. Ook efficiënt batterijgebruik is een speerpunt van Android 9. In Android 9 wordt er gekeken naar hoe vaak je een app gebruikts. Apps die je veel gebruikt mogen meer accucapaciteit gebruiken dan apps die je zeer sporadisch gebruikt. Deze functie is overigens optioneel en in de instellingen kan je kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. De standaard-ondersteuning voor meerdere camera's is ook nieuw. Android  kan nu twee of meer camera's tegelijk uitlezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars, zoals stereo-beeld, naadloze zoom en bokeh-effecten. Handig is ook dat ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om het display als flits te gebruiken. Ook heeft Google de snelheid van fotograferen verbeterd.

Prijzen en beoordelingen Motorola One Vision

Van de Motorola One Vision staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola One Vision beschikbaar.

Specificaties Motorola One Vision

Algemeen
ProductMotorola One Vision
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht180 gram
Afmetingen160,1 x 71,2 x 8,7 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.500 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 9
CPU/Geheugen
ProcessorSamsung Exynos 9609
Kloksnelheid8 core (max 2,2 GHz)
RAM4 GB
Uitbreidbaar
Opslag128 GB + microSD
Scherm
Scherm6,3" (435 ppi)
Resolutie1.080 x 2.520px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera48,0 megapixel
Aantal camera's2
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera25,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingUSB-C