Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 9
Opslag MB
Scherm6,1" (282 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Motorola E6s 1 Foto Motorola E6s 2 Foto Motorola E6s 3 Foto Motorola E6s 4 Foto Motorola E6s 5 Foto Motorola E6s 6 Foto Motorola E6s 7 Foto Motorola E6s 8 Foto Motorola E6s 9 Foto Motorola E6s 10 Foto Motorola E6s 11 Foto Motorola E6s 12

Inleiding

De Motorola E6s uit maar 2020 is een nieuwe instapper van Motorola-eigenaar Lenovo. De E6s heeft een 6,1-inch display met 720 x 1.560 pixels. Aan de voorzijde vind je een 5-megapixel selfiecamera. De hoofdcamera heeft een 13-megapixel resolutie met een extra dieptelens. De P22 processor van Helio is voldoende voor basistaken, maar niet krachtig genoeg voor geavanceerde applicaties.† 2 GB RAM, 32 GB uitbreidbaar opslaggeheugen en een 3.000 mAh accu maken de lijst compleet.

Besturingssysteem Motorola E6s

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 9 (of Android 9 Pie) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Nog steeds kan je apps naast elkaar draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft wederom veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Pie. WhatsApp bijvoorbeeld heeft nu de mogelijkheid om foto's en stickers te tonen in de berichten-notificaties. Ook kan je nu al je actieve gesprekken in het notificatie-scherm zien en krijg je de mogelijkheden om snelle reacties te geven. Handig zijn de nieuwe app actions. Het systeem probeert te voorspellen wat je wilt doen en toont een tweetal shortcuts in het app menu. Zo krijg je bijvoorbeeld muziekgerelateerde knoppen te zien op het moment dat je de koptelefoon aansluit. Ook efficiŽnt batterijgebruik is een speerpunt van Android 9. In Android 9 wordt er gekeken naar hoe vaak je een app gebruikts. Apps die je veel gebruikt mogen meer accucapaciteit gebruiken dan apps die je zeer sporadisch gebruikt. Deze functie is overigens optioneel en in de instellingen kan je kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. De standaard-ondersteuning voor meerdere camera's is ook nieuw. Android† kan nu twee of meer camera's tegelijk uitlezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars, zoals stereo-beeld, naadloze zoom en bokeh-effecten. Handig is ook dat ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om het display als flits te gebruiken. Ook heeft Google de snelheid van fotograferen verbeterd.

Prijzen en beoordelingen Motorola E6s

Van de Motorola E6s staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola E6s beschikbaar.

Specificaties Motorola E6s

Algemeen
ProductMotorola E6s
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen155,6 x 73,0 x 8,5 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 9
CPU/Geheugen
ProcessorMediaTek Helio P22
Kloksnelheid8 core (max 2 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm6,1" (282 ppi)
Resolutie720 x 1.560px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera's2
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingmicroUSB