Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm2,4" (167 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG Secret 1 Foto LG Secret 2 Foto LG Secret 3 Foto LG Secret 4 Foto LG Secret 5 Foto LG Secret 6 Foto LG Secret 7 Foto LG Secret 8

Inleiding

De LG Secret, ook wel LG Secret KF750, is de derde telefoon in de succesvolle Black Label reeks van LG. De 5 megapixel LG Secret volgt de LG Chocolate (Black Label 1) en de LG Shine (Black Label 2) op. Evenals de Viewty kan de Secret films opnemen in DiVX formaat met 120 fps. Ook de resolutie van 5 megapixels, die we eerder zagen bij de Viewty, wordt door de Secret geŽvenaard. Face tracking en autofocus zijn standaard. Handig is het krasvrije glas waarmee de Secret is uitgerust. Krassen en andere beschadigingen krijgen hierdoor moeilijk vat op deze kleine cameratelefoon. Ook de body is extra stevig, door het gebruik van carbon fiber (koolstofvezel). De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote touchscreen aan de voorzijde van het toestel. De zogenoemde neon touch navigatie zorgt voor een fraai visueel schouwspel zodra je een toets aanraakt of een knop indrukt. De felheid van het scherm past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Het display van de Secret draait bovendien vanzelf mee als je de telefoon draait. Op multimediaal gebied is vrijwel alles mogelijk. MP3-, WMA-, MPEG- en DiVX-bestanden speelt de Secret zonder morren af. Met de HSDPA ondersteuning gaat internetten zo snel als thuis. Als extra wordt een compleet pakket Google applicaties meegeleverd, zodat je overal en altijd toegang hebt tot het beste wat Google te bieden heeft.

Bekijk ook de test waarbij PortableGear de stijlvolle LG Secret vergelijkt met de fraaie Samsung Soul.

Apparaat & afmetingen

De LG Secret is een high-end slider met een gewicht van 116 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,30 x 5,10 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 229 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 260 uur. De LG Secret is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Bel- & datafuncties

De LG Secret ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Secret kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de LG Secret kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De LG Secret heeft 100 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Secret heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de LG Secret kan je zowel audio (MP3, AAC, AAC+, AAC++, WMA en RA) als video (MPEG, WMA, H.263, H.264 en RV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Secret is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De LG Secret heeft een ingebouwde camera met een 5.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De LG Secret is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.144 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels.

Prijzen en beoordelingen LG Secret

Van de LG Secret staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De LG Secret is door 7bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,9. Lees in het LG Secret testoverzicht de testen

Specificaties LG Secret

Algemeen
ProductLG Secret
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

Gewicht116 gram
Afmetingen103,0 x 51,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag100 MB + microSD
Scherm
Scherm2,4" (167 ppi)
Resolutie240 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB