Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm3,2" (125 ppi)
Camera3,2 megapixel
Foto LG Optimus L3 1 Foto LG Optimus L3 2 Foto LG Optimus L3 3
De LG Optimus L3 is een slanke, budgetvriendelijke telefoon, die prima geschikt is voor sociale netwerk- en muziek-fans, maar het lage resolutie display is teleurstellend.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De LG Optimus L3 is een degelijke telefoon, die vooral scoort op het gebied van stijl. Als je een goedkoop en eenvoudig mobieltje voor muziek en Facebook, met een goed reagerend on-screen toetsenbord en een camera met weinig megapixels, zoekt, is dit een prima model. Helaas is de schermresolutie niet goed.
t3.com | februari 2012

De LG Optimus L3 heeft een aantrekkelijke prijs, maar er zullen al snel toestellen in dezelfde prijsklasse komen die deze plastic Android 2.3-telefoon zullen overschaduwen.
techradar.com | februari 2012

De LG Optimus L3 is goedkoop, maar dat is het dan ook. De software is verouderd en de hardware en het scherm zijn waardeloos. Het enige andere pluspunt is de goede accuduur. Je kan beter de HTC One V in huis halen.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De LG Optimus L3 (E400) heeft een prettig en compact design. Maar het scherm is vreselijk en andere budget-telefoons hebben een betere prijs-kwaliteitverhouding.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De LG Optimus L3 (E400) heeft enkele pluspunten, zoals een goede accuduur en degelijke prestaties voor een lage prijs. Maar het scherm heeft zo'n lage resolutie en is van zo'n slechte kwaliteit dat de gebruiksvriendelijkheid er aanzienlijk door verminderd wordt. Je kan beter iets meer geld uitgeven aan een Android-telefoon met een groter scherm en een hogere resolutie.
trustedreviews.com | februari 2012

De LG Optimus L3 is goedkoop, maar er zijn betere Android-telefoons met superieure hardware en software rond dezelfde prijs. Er is geen enkele reden om dit model in huis te halen.
cnet.co.uk | februari 2012