Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm4,5" (207 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto LG L70 Plus 1

Inleiding

De LG L70+ (ook bekend als LG L Fino) (D290N / D295) is de opvolger van de originele LG L70 en is tegelijkertijd gepresenteerd met de grotere LG L80+. Waar de L80+ is voorzien van een 5-inch IPS-display, is de L70+ uitgerust met een 4,5-inch IPS-display. De L70+ komt in het wit, zwart, goud, rood of groen, beschikt over een 1,2GHz quad-core processor (met 1GB RAM) en draait op Android 4.4.2 KitKat. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Met het toestel kan je zowel fotograferen als videochatten, dankzij de 8-megapixel camera aan de achterzijde en de 0,3-megapixel camera aan de voorzijde. Ondersteuning van HSPA+/3G en WiFi zorgt voor snel mobiel internet. Daarnaast is de Selfie Camera-functie met een nieuwe sensor en flitsfunctie sterk verbeterd. Met een simpele handbeweging is het mogelijk een foto op afstand te maken. Bijzondere functionaliteiten op de LG L70+ zijn verder Knock Code (stelt je in staat om het toestel te activeren en te ontgrendelen in één beweging: je tikt een zelfgekozen patroon op het scherm en de smartphone zal direct activeren voor gebruik), Touch & Shoot (een optie waarbij alle onnodige iconen zijn verwijderd, zodat je je 100 procent kan concentreren en in één stap de mooiste foto's kan maken) en Front camera light (verkleint de grootte van het preview scherm en voegt een heldere witte achtergrond toe, voor zachter licht in de zelfportret modus). Dit toestel was genomineerd voor de Telecom Awards 2014.

Specificaties

De LG L70 Plus is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor met 1 GB RAM. De LG L70 Plus heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 1.900 mAh. Met de L70 Plus kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 8-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. De camera op de LG L70 Plus heeft geen flitser. De LG L70 Plus is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. Tot slot biedt de L70 Plus een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). De L70 Plus is verkrijgbaar in de kleuren goud, groen, rood, wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De LG L70 Plus draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG L70 Plus

Van de LG L70 Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG L70 Plus beschikbaar.

Specificaties LG L70 Plus

Algemeen
ProductLG L70+
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Afmetingen127,5 x 67,9 x 11,9 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen1.900 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 400
Kloksnelheid4 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,5" (207 ppi)
Resolutie480 x 800px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingNee