Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 5.0
Opslag MB
Scherm4,0" (233 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG Joy 1 Foto LG Joy 2 Foto LG Joy 3 Foto LG Joy 4

Inleiding

De LG Joy (H220) is het goedkoopste (4-inch) model in een mid-range smartphone-serie van LG, die verder bestaat uit de LG Magna (5-inch), de LG Spirit (4,7-inch) en de LG Leon (4,5-inch). Dankzij het compacte formaat past dit toetstel, dat beschikbaar is in een 3G- en in een 4G-editie, in elke broekzak. De Joy komt met Android 5.0 Lollipop of met Android 4.4 KitKat en biedt daarmee toegang tot alle bekende Google-apps, zoals YouTube, Gmail en Google Maps. Tevens is Polaris Office voorgeinstalleerd. Handige functies zijn verder Gesture Shot (met een eenvoudige handbeweging een timer instellen om na drie seconden de perfecte selfie te maken) en Glance View (voor snel toegang tot belangrijke informatie zoals het uur, recente berichten en gemiste oproepen). Verder komt de LG Joy met 4GB of 8GB geheugen, een 5-megapixel camera aan de achterzijde en een VGA-webcam, en een dual-core of een quad-core processor.

Specificaties

De LG Joy is voorzien van 512 MB RAM. De LG Joy heeft 8 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). Het vermogen van de accu bedraagt 1.900 mAh. Met de Joy kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G (LTE) ondersteuning. De snelheid van 4G heft het verschil tussen thuis en onderweg op, waardoor ook bijvoorbeeld streaming video tot de mogelijkheden behoort. Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De LG Joy is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de Joy een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio).

Besturingssysteem (OS)

De LG Joy draait op Android 5.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 5.0 Lollipop (eerder Android L) heeft een nieuw Material Design, dat is ontwikkeld voor verschillende type apparaten, van smartphone tot tablet en van laptop tot televisie. Nieuw in deze versie is daarnaast de Heads-up notificatiefunctie. Deze functie toont een pop-up notificatie aan de bovenzijde van het scherm waarop je kan reageren, zonder dat je de app hoeft te verlaten die je op dat moment gebruikt. Android Lollipop biedt verder snellere prestaties, een langere batterijduur en ondersteuning van Google Fit, een toepassing waarmee data van verschillende gezondheids- en fitness-apps in één overzicht wordt verzameld.

Prijzen en beoordelingen LG Joy

Van de LG Joy staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG Joy beschikbaar.

Specificaties LG Joy

Algemeen
ProductLG Joy
Aankondiging2015
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht128 gram
Afmetingen123,0 x 64,0 x 11,9 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen1.900 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 5.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid4 core (max 1,2 GHz)
RAM512 MB
Uitbreidbaar
Opslag8 GB + microSD
Scherm
Scherm4,0" (233 ppi)
Resolutie800 x 480px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingNee