Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm3,7" (252 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto HTC One V 1 Foto HTC One V 2
De HTC One V is een echt koopje: je krijgt heel veel goede functionaliteiten en Android 4.0 Ice Cream Sandwich in een prettige en solide behuizing, voor een lage prijs.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De HTC One V heeft een uitstekend design voor een telefoon in zijn klasse en beschikt over de allernieuwste software. Alleen zijn de mogelijkheden beperkt door de verouderde hardware.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De HTC One V is een indrukwekkende allrounder in een fraaie behuizing - maar om de prijs budget-vriendelijk te houden, zijn wel de high-end specificaties eruit gefilterd.
techradar.com | februari 2012

De HTC One V is een uitstekende mid-range Android 4.0-smartphone, dankzij een schattig design, een uitstekend scherm en degelijke prestaties. De camera en processor zijn dan wel niet fantastisch, maar je krijgt wel een prima serie functionaliteiten voor een budget-prijs.
trustedreviews.com | februari 2012

De HTC One V is een aantrekkelijke toevoeging aan de serie mid-range Android-smartphones. Het toestel ziet er goed uit, voelt uitstekend aan, heeft een redelijke camera en er zijn veel apps voor beschikbaar. Het nadeel is echter de trage webbrowser.
cnet.co.uk | februari 2012

De HTC One V biedt voor zijn prijs prima prestaties. Het is de beste mid-range smartphone in zijn klasse: het is een betere allrounder dan de Nokia Lumia 710 en de bouwkwaliteit en de stijl overtreffen die van de Samsung Galaxy Ace.
t3.com | februari 2012

De HTC One V is de eenvoudigweg de beste budget Android 4.0-smartphone op de markt. Voor een goede prijs krijg je een solide telefoon met een prima scherm, de nieuwste software en een degelijke accuduur.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De HTC One V is voor HTC-begrippen een instapmodel, maar in vergelijking met de concurrentie is het eerder een mid-range smartphone. Het toestel ziet er goed uit, voelt degelijk aan en overtuigt met actuele software en een mooie interface. Voor een prijs rond de 300 euro krijg je een prima Android-smartphone, al zijn er nog er Android-smartphones met nog aantrekkelijkere prijzen op de markt.
cnet.de | februari 2012

De HTC One V beschikt over goede software en heeft een goede prijs, maar is niet erg krachtig.
pcmag.com | februari 2012