Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm7,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin DriveSmart 70 1

Inleiding

De Garmin DriveSmart 70LMT-D is een navigatiesysteem met een groot 7-inch touchscreen, gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates en Digital Traffic (Garmins verkeersinformatiedienst). Digital Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Met Bird's Eye-knooppuntbeeld kan je de situatie bij knooppunten van bovenaf overzien. De DriveSmart 70 biedt de mogelijkheid tot spraakgestuurde navigatie en ondersteunt Bluetooth. Dankzij Bluetooth kan je een smartphone aan het systeem koppelen om handsfree te kunnen bellen en notifcaties van je smartphone op het systeem te ontvangen. De DriveSmart is ook beschikbaar in een 5-inch (DriveSmart 50) en 6-inch (DriveSmart 60) uitvoering.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Extra's DriveSmart

De DriveSmart beschikt over alle functies van Garmin Drive en voegt daar smartphone meldingen aan toe. De Garmin DriveLuxe is ten slotte de premium luxe versie binnen de Drive serie. Hiermee kun je inkomende oproepen, tekstberichten en app meldingen op het scherm van het navigatie-systeem aflezen. Dankzij spraakgestuurde navigatie en Bluetooth technologie voor handsfree bellen hou je je handen veilig aan het stuur. Met Garmin DriveSmart heb je ook toegang tot live verkeersinformatie via de Smartphone Link app of DAB Traffic.

Apparaat & afmetingen

De Garmin DriveSmart 70 is een navigatiesysteem met een gewicht van 306 gram. De afmetingen van de navigator zijn 18,9 x 11,1 x 2,0 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 18,9 x 11,1 x 2,0 centimeter. De Garmin DriveSmart 70 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin DriveSmart 70 is voorzien van een 7.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de DriveSmart 70 ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin DriveSmart 70 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De DriveSmart 70 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin DriveSmart 70

Van de Garmin DriveSmart 70 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin DriveSmart 70 beschikbaar.

Specificaties Garmin DriveSmart 70

Algemeen
ProductGarmin DriveSmart 70LMT-D
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht306 gram
Afmetingen189,0 x 111,0 x 20,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm7,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB