Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin DriveSmart 50 1

Inleiding

De Garmin DriveSmart 50 is een navigatiesysteem met een 5-inch display, die komt in twee uitvoeringen: als de 50LM en als de 50LMT-D. Het laatste model biedt als extra ondersteuning van Garmin DIGITAL Traffic via DAB, Garmin's verkeersinformatiedienst. Het toestel komt met gedetailleerde kaarten van een regio van Europa met gratis levenslange kaartupdates. Verder krijg je waarschuwingen om veiliger te rijden, inclusief naderende scherpe bochten, schoolzones en gewijzigde maximumsnelheid. Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als je de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan je moet nemen om je route te vervolgen. De DriveSmart is ook beschikbaar in een 6-inch (DriveSmart 60) en 7-inch (DriveSmart 70) editie.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Extra's DriveSmart

De DriveSmart beschikt over alle functies van Garmin Drive en voegt daar smartphone meldingen aan toe. De Garmin DriveLuxe is ten slotte de premium luxe versie binnen de Drive serie. Hiermee kun je inkomende oproepen, tekstberichten en app meldingen op het scherm van het navigatie-systeem aflezen. Dankzij spraakgestuurde navigatie en Bluetooth technologie voor handsfree bellen hou je je handen veilig aan het stuur. Met Garmin DriveSmart heb je ook toegang tot live verkeersinformatie via de Smartphone Link app of DAB Traffic.

Apparaat & afmetingen

De Garmin DriveSmart 50 is een navigatiesysteem met een gewicht van 174 gram. De afmetingen van de navigator zijn 14,0 x 8,4 x 1,8 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 14,0 x 8,4 x 1,8 centimeter. De Garmin DriveSmart 50 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin DriveSmart 50 is voorzien van een 5.00" touchscreen (480 x 272 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de DriveSmart 50 ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin DriveSmart 50 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De DriveSmart 50 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin DriveSmart 50

Van de Garmin DriveSmart 50 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin DriveSmart 50 beschikbaar.

Specificaties Garmin DriveSmart 50

Algemeen
ProductGarmin DriveSmart 50
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht174 gram
Afmetingen140,0 x 84,0 x 18,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB