Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin DriveSmart 60 1

Inleiding

De Garmin DriveSmart 60 is een 6-inch navigatiesysteem, die beschikbaar is als de 60LM of als de 60LMT-D. Het laatste model biedt (tegen een meerprijs) als extra ondersteuning voor Garmin Digital Traffic via DAB, Garmins verkeersinformatieservice. De DriveSmart 60 komt met gedetailleerde kaarten van een regio van Europa met gratis levenslange kaartupdates en biedt waarschuwing voor veiliger rijden, inclusief naderende scherpe bochten, schoolzones en gewijzigde maximumsnelheid. De functie 'Verderop' attendeert in de kaartweergave op naderende servicepunten of mijlpalen, zoals landsgrenzen. Het toestel is verder voorzien van Garmin Real Directions met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en kan dankzij Foursquare putten uit een database met miljoenen nuttige punten. De DriveSmart is ook beschikbaar in een 7-inch (DriveSmart 70) en 5-inch (DriveSmart 50) uitvoering.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Extra's DriveSmart

De DriveSmart beschikt over alle functies van Garmin Drive en voegt daar smartphone meldingen aan toe. De Garmin DriveLuxe is ten slotte de premium luxe versie binnen de Drive serie. Hiermee kun je inkomende oproepen, tekstberichten en app meldingen op het scherm van het navigatie-systeem aflezen. Dankzij spraakgestuurde navigatie en Bluetooth technologie voor handsfree bellen hou je je handen veilig aan het stuur. Met Garmin DriveSmart heb je ook toegang tot live verkeersinformatie via de Smartphone Link app of DAB Traffic.

Apparaat & afmetingen

De Garmin DriveSmart 60 is een navigatiesysteem met een gewicht van 241 gram. De afmetingen van de navigator zijn 17,0 x 9,4 x 1,9 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 17,0 x 9,4 x 1,9 centimeter. De Garmin DriveSmart 60 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin DriveSmart 60 is voorzien van een 5.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de DriveSmart 60 ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin DriveSmart 60 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De DriveSmart 60 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin DriveSmart 60

Van de Garmin DriveSmart 60 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin DriveSmart 60 beschikbaar.

Specificaties Garmin DriveSmart 60

Algemeen
ProductGarmin DriveSmart 60
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht241 gram
Afmetingen170,0 x 94,0 x 19,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB