Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Drive 60 1

Inleiding

De Garmin Drive 60 is een 6-inch navigatiesysteem, dat beschikbaar is met Lifetime Maps (60LM) en met Lifetime Maps & Traffic (LMT). Het laatste model biedt naast levenslange kaartupdates ook levenslange verkeersinformatie. De functie 'Verderop' attendeert je in de kaartweergave voor naderende servicepunten of mijlpalen, zoals landsgrenzen.†De functie Garmin Real Directions wijst je de weg, aan de hand van gemakkelijk herkenbare oriŽntatiepunten en verkeerslichten.†Het toestel kan tot slot dankzij Foursquare putten uit een database met miljoenen nuttige punten. Dit Drive-model ook beschikbaar in een 4,3-inch (Drive 40) en een 5-inch (Drive 50) uitvoering.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Drive 60 is een navigatiesysteem met een gewicht van 241 gram. De afmetingen van de navigator zijn 17,0 x 9,4 x 2,1 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 17,0 x 9,4 x 2,1 centimeter. De Garmin Drive 60 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Drive 60 is voorzien van een 6.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Garmin Drive 60 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Drive 60 wordt geleverd met kaarten van West-Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin Drive 60

Van de Garmin Drive 60 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Drive 60 beschikbaar.

Specificaties Garmin Drive 60

Algemeen
ProductGarmin Drive 60
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht241 gram
Afmetingen170,0 x 94,0 x 21,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm6,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenWest-Europa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB