Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm4,3"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Drive 40 1

Inleiding

De Garmin Drive 40 is een gebruiksvriendelijk GPS-navigatietoestel met een scherm van 4,3-inch en vooraf geladen gedetailleerde kaarten van een regio van Europa. De functie Garmin Real Directions (met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen) wijst je de weg, aan de hand van gemakkelijk herkenbare oriŽntatiepunten en verkeerslichten. Het toestel kan dankzij Foursquare putten uit een database met miljoenen nuttige punten. De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst je de weg binnen zo'n grotere locatie. De Drive 40 is ook beschikbaar als de 40LM en 40LMT (met levenslange kaartupdates en/of verkeersinformatieservices). In de Drive-serie vind je ook een een 5-inch model (Drive 50) en 6-inch model (Drive 60).

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Drive 40 is een navigatiesysteem met een gewicht van 145 gram. De afmetingen van de navigator zijn 12,2 x 7,6 x 1,9 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 12,2 x 7,6 x 1,9 centimeter. De Garmin Drive 40 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Drive 40 is voorzien van een 4.30" touchscreen (480 x 272 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Garmin Drive 40 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Drive 40 wordt geleverd met kaarten van West-Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin Drive 40

Van de Garmin Drive 40 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Drive 40 beschikbaar.

Specificaties Garmin Drive 40

Algemeen
ProductGarmin Drive 40
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht145 gram
Afmetingen122,0 x 76,0 x 19,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm4,3"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenWest-Europa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB