Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Drive 50 1

Inleiding

De Garmin Drive 50 is een 5-inch navigatiesysteem, die komt als de 50LM (Free Lifetime Maps) of als de 50LMT (Free Lifetime Maps & Traffic). De Drive 50 is voorzien van Garmin Real Directions met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Het toestel kan dankzij Foursquare putten uit een database met miljoenen nuttige punten. De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst je de weg binnen zo'n grotere locatie. In de Drive-serie is ook een 4,3-inch (Drive 40) en 6-inch (Drive 60) model beschikbaar.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Drive 50 is een navigatiesysteem met een gewicht van 171 gram. De afmetingen van de navigator zijn 14,0 x 8,4 x 2,0 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 14,0 x 8,4 x 2,0 centimeter. De Garmin Drive 50 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Drive 50 is voorzien van een 5.00" touchscreen (480 x 272 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Garmin Drive 50 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Drive 50 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin Drive 50

Van de Garmin Drive 50 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Garmin Drive 50 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Garmin Drive 50 testoverzicht de test

Specificaties Garmin Drive 50

Algemeen
ProductGarmin Drive 50
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht171 gram
Afmetingen140,0 x 84,0 x 20,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB