Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom5x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot G15 1 Foto Canon PowerShot G15 2 Foto Canon PowerShot G15 3 Foto Canon PowerShot G15 4 Foto Canon PowerShot G15 5
De Canon PowerShot G15 levert uitstekende beeldkwaliteit, maar er ontbreken enkele functionaliteiten die wel te vinden zijn in andere high-end compactcamera's.
pcmag.com | september 2012

De Canon PowerShot G15 toont aan hoe relevant camera's van dit type nog zijn. De beeldkwaliteit is indrukwekkend, mede dankzij de 5-voudige optische zoom met prima diafragma. In vergelijking met zijn voorganger is ook het design compacter en zijn de prestaties sneller. De PowerShot G15 is al met al compact en krachtig - en kent weinig zwakke punten.
pocket-lint.co.uk | september 2012

De Canon PowerShot G15 is ondanks zijn tekortkomingen een compacte, stevige en degelijke camera, met een grote sensor, een heldere lens en veel fysieke toetsen. De camera is leuk in gebruik en al met al een aanrader.
cameralabs.com | september 2012

De Canon PowerShot G15 doet niets af aan de uitstekende reputatie van Canons PowerShot G-serie. In vergelijking met de concurrentie en met zijn broertje (de PowerShot G1X) is de G15 wel een beetje duur. Niettemin zijn de prestaties goed en is het maximale diagrafma aan beide lensuiteinden uitstekend.
cnet.co.uk | september 2012

De Canon PowerShot G15 mist een touchscreen en ondersteuning van WiFi en GPS - wat welkome aanvullingen waren geweest. Sinds de introductie van de PowerShot G12 is er immers veel veranderd. Met de G15 lijkt het erop alsof er de G-serie enigszins stagneert.
techradar.com | september 2012

De Canon PowerShot G15 is een solide compactcamera met een goede beeldkwaliteit - daarmee wordt de traditie van de G-serie voortgezet. De prestaties zijn echter niet van absolute topkwaliteit, maar met goede instellingsmogelijkheden en een zeer goede beeldkwaliteit is daar prima mee te leven. Wel jammer dat het display niet meer verstelbaar is.
cnet.de | september 2012

De Canon PowerShot G15 biedt - net als de voorgaande PowerShot G-modellen - geen perfecte kwaliteit, maar is niettemin wel een prima compacter backup-alternatief voor spiegelreflexcamera's.
pcadvisor.co.uk | september 2012