Interessant:

Canon PowerShot G1 X Mark II testen


Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,8 megapixel
Zoom5x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot G1 X Mark II 1 Foto Canon PowerShot G1 X Mark II 2 Foto Canon PowerShot G1 X Mark II 3
De Canon PowerShot G1 X Mark II is op alle punten een verbeteringen van de originele van de originele G1 X, maar de concurrentie is hevig.
pcmag.com | februari 2014

De Canon PowerShot G1 Mark II is een enorme stap voorwaarts in de PowerShot G-serie: het is een heel ander model dan zijn voorgangeren dat is te waarderen. Maar de prijs is wel bijzonder hoog. Het is een camera voor de elite, maar het is wel een indrukwekkend staaltje technologie.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Canon PowerShot G1 X Mark II biedt de nodige verbeteringen ten opzichte van originele G1 X, maar ook dit model vult nog altijd een enigszins vreemde ruimte op de markt in. Het is een uitstekende back-up camera voor een spiegelreflexcamera, maar past dan weer niet als een compactcamera in je broekzak.
techradar.com | februari 2014

De Canon PowerShot G1 X Mark II is Canon's nieuwe 'master compact'-camera en nadert de perfectie. Dankzij een grotere sensor en hernieuwde controls voelt de camera ook echt als een nieuw model aan, in plaats van een update, ten opzichte van de originele G1X.
t3.com | februari 2014

De Canon PowerShot G1 X Mark II levert de beste fotokwaliteit in zijn prijsklasse, en biedt een erg flexibel lensbereik in combinatie met een touchdisplay. Door het erg grote formaat en de matige ergonomie zal het echter niet voor iedereen een aanrader zijn.
cameralabs.com | februari 2014