Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm7,0" (216 ppi)
Camera3,0 megapixel
Foto Asus FonePad 1 Foto Asus FonePad 2 Foto Asus FonePad 3
De Asus Fonepad is een goede Android-tablet met een fijne prijs. Als je niet veel wil besteden, maar wel een tablet met veel apps en functionaliteiten wil, is de Fonepad een degelijke keuze.
techradar.com | februari 2013

De Asus Fonepad is een 3G-tablet met een goede prijs, die dubbelt als een oversized smartphone. De prestaties zijn niet zo snel als van de Nexus 7, maar niettemin is de Fonepad prima geschikt voor browsen op het web, het bekijken van media en beperkte multitasking.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De Asus Fonepad is een tablet waarin je een normale SIM-kaart kan stoppen, zodat je hem ook als telefoon kan gebruiken. Maar met 7-inch is dit model wel te groot om echt altijd als telefoon te gebruiken. Daarbij maakt de Fonepad ook weinig indruk als tablet. De prijs en accuduur zijn echter wel prima.
cnet.co.uk | februari 2013

De Asus Fonepad is een 7-inch tablet die ook een telefoon wil zijn. Dat klinkt als een gek idee, maar dat is het in de praktijk niet. De Fonepad lijkt erg op de Nexus 7, alleen heeft Asus' tablet een metalen achterzijde, 3G-support en een geheugenkaartslot - en dat voor minder geld dan een 32GB Nexus 7. Het scherm is fantastisch en de processor is niet in alle omstandigheden supersnel, maar de Fonepad is wel een uitstekende budget-tablet.
trustedreviews.com | februari 2013